Saturday, September 22, 2012U robnim kućama IDEA salatu osvežavaju u WC-u i kanti za ribanje podova 

                                          Odlazi cirkus i ja se pitam sadaOtvoreno pismo generalnom direktoru „Idea“ d.o.o. Vladimiru Bokanu

Poštovani,

nadam se da će Vas zanimati da pročitate ovo pismo. Zaposlen sam u "Idei" od 26.03.2010. na radnom mestu prodavac - kasir u prodavnici (400 m2) u Zemun polju, ul. Dušana Mađarčića 7. Inače rođen sam 24.10.1974. u Beogradu gde i stanujem na adresi Omladinskih brigada 28/16 11070 Novi Beograd.


Prvih dana na poslu radio sam na voću i povrću i tu se dogodio sledeći slučaj: poslovođa Jelica Vajić me je uputila da donesem zelenu salatu u toalet da bi je "osvežila". Salatu u gajbicama sam zatim doneo poslovođi Vajić gde je ona zatim tu salatu izručila u kantu od džogera (koji služi za ribanje podova) u koju je prethodno sipala vodu i koja uobičajeno stoji u WC-u. Zatim me je uputila da tu kantu iz WC-a odnesem u komoru za voće i povrće, što sam ja i učinio.


                                                         Kad je zamenik poslovođe Marko Šoškić došao u svoju (II) smenu i video tu kantu u VIP komori upitao me je šta je to. Odgovorio sam mu i zatim ga upitao zar nikad pre nije video taj postupak. Odgovorio je da nije, a zatim mi rekao "Ajde sad skloni to. Ne daj bože da neko naiđe.." Zatim sam koliko toliko "osveženu" salatu vratio u gajbice u kojima je posle bila izložena na police u radnji.

Vestinet.rs 

No comments:

Post a Comment